Beste WSB-ers,

De inschrijving voor het WSB surfweekend van 19, 20, 21 April 2024 aan de Brouwersdam is geopend. De inschrijving sluit op 15 januari 2024 ivm het tijdig reserveren van de overnachtingsplekken. De opzet van het weekend is als volgt:

- 3 Dagen Windsurfen bij windsurfcentrum Brouwersdam (website: https://www.brouwersdam.nl/nl/active-lakeside/surf.html ) voor alle niveaus op een surfspot waar je veilig kunt surfen en met veel plekken waar je in het water kunt staan.

- 2 Overnachtingen, inclusief ontbijtbuffet en toeristenbelasting voor ± 100 Euro per persoon*. Dit bedrag is afhankelijk van het uiteindelijke aantal deelnemers en indeling in de beachlodges of lakerooms en wordt na de inschrijfperiode exact bekendgemaakt. Iedereen betaalt hetzelfde bedrag. 

Alle andere kosten (lunches, avondmaaltijden, …) zijn voor eigen rekening. In de omgeving van de surfspot zijn diverse eetgelegenheden. De meesten nemen zelf drinken, lunch en snacks mee voor gedurende de dag. 

- 4 verschillende clinics op zaterdag van onze enthousiaste instructeurs

11.00-12.30 uur Clinic 1 

11.00-12.30 uur Clinic 2

13.30-15.00 uur Clinic 3 

13.30-15.00 uur Clinic 4 

Tijdens het weekend is er veel mogelijkheid om surfervaringen en tips uit te wisselen en natuurlijk is het altijd gezellig met mede WSB-ers. Op zaterdag-avond om 19.00 uur heeft WSB plaatsen gereserveerd in het restaurant van het surfcentrum. Deelname aan deze WSB maaltijd is vrijwillig en voor eigen kosten. Na de maaltijd hebben we een eigen ruimte (Barefoot-ruimte) aangrenzend aan het restaurant, om evt spelletjes te doen en sterke verhalen te vertellen. Voor en tijdens het weekend wordt via whatsapp de laatste informatie gedeeld in de whatsapp-groep “windsurf maatjes WSB”. Er gaat géén clubmateriaal mee. 

Aanmelden voor het surfweekend kan via e-mail naar evenementen@windsurfingberkendonk.nl met daarin de volgende informatie per deelnemer:

- Voor- en achternaam:

- Voorkeur voor overnachting: 4 of 6 persoons beachlodge, 2 of 4 persoons lakeroom (details zijn te vinden op https://www.brouwersdam.nl/nl/stay.html )

Als je bij iemand specifiek in een huisje of kamer wil, geef dat dan ook door. Houdt wel rekening met het aantal personen in het betreffende huisje of kamer. We proberen alle plekken te vullen. Uiteraard kun je ook zelf verblijf regelen, wat doorgaans door ongeveer 20 WSB-er's wordt gedaan. Er zijn diverse kampeergelegenheden in de omgeving. Behoor jij tot deze groep maar wil je wel met de groep een ontbijt of diner nuttigen dan is dat mogelijk. Wel moet dit dan van te voren worden aangegeven bij de organisatie zodat het aantal eters en benodigde tafels kan worden doorgegeven.

* Bij cancelen van je gereserveerde plek binnen 2 weken voor aanvang dien je het bedrag van het huisje alsnog te betalen (de kosten van het ontbijt en toeristenbelasting komen dan te vervallen)

19 / 20 / 21 April – Surfweekend Brouwersdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *