25 jaar Windsurfing Berkendonk, dat moet gevierd worden en dat gaat GROOTS gebeuren, 22 juni bij WSB op Berkendonk.

Op deze dag nodigen we alle leden, oud-leden en hun familie uit om dit feest mee te komen vieren. Zo ook iedereen die net als wij gek zijn op windsurfen, of die gewoogeïnteresseerd zijn in onze club en het leuk vinden er deze dag bij te zijn.

Er is van alles te beleven zowel op de kant als op het water ...  Zo kan je meedoen aan een freestyle clinic of kan je gaan suppen. Er is zelfs, voor de avonturiers onder ons, een wedstrijd op materiaal uit de oude doos, ofwel een echte 'oude deuren' race! Maar er is ook de mogelijkheid om spullen van Tabou en Ga te testen. En voor wie zijn of haar kans wil grijpen, worden er proeflessen windsurfen aangeboden.

Op de wal is er ook van alles te doen. Je kan de garage eens opruimen en je 2e hands surfspullen komen verkopen of tussen andermans spul rondneuzen op de Surfbazaar. Zoek je het meer in nieuw materiaal dan kan je bij onze vaste leverancier 'Surfshop en Sportshop Schumacher' langslopen, je weet maar nooit of hij nog een leuk koopje heeft liggen. Mocht je dan nog energie over hebben, dan kan je ook nog meedoen aan de beachvolleybal wedstrijden, voor jong en oud.

Aan het einde van de dag is er nog de uitreiking van de GPS-cup voor de snelst surfende clubleden (gemeten met GPS) en dan is het de hoogste tijd voor een spetterende BBQ!

De kosten voor de BBQ zijn €12,50 per persoon (contante betaling ter plaatse) voor ex leden. Bij leden wordt de betaling d.m.v. een incasso door de penningmeester georganiseerd. Aanmelden is verplicht door hieronder een reactie te plaatsen, of via een privébericht aan de organisatie (evenementen@windsurfingberkendonk.nl). Voor de rest van alle feestelijke activiteiten is het mogelijk je ter plekke aan te melden.

 Programma

13.00

Start Jubileum Surffestival,  aanmelden wedstrijden, proeflessen en beachvolley

Hele middag

Suppen

Hele middag

Surfbazaar

Hele middag

Beachvolleybal

Hele middag

Mogelijkheid om spullen van Ga en Tabou te testen, windfoil demo

Hele middag

Surf- en Sportshop Schumacher

Hele middag

Proeflessen windsurfen

13.00-14.00

Freestyle clinic  N2 surfers

14.00-15.00

Freestyle clinic alle surfers

15.00-17.00

Oude deuren wedstrijden

17.30

Uitreiking GPS- cup 

18.00 – 21.00

Spetterende Bbq (eten & drinken 12,50 p.p.)

22 juni – Clubdag & Surffestival !!

2 gedachten over “22 juni – Clubdag & Surffestival !!

 • mei 14, 2019 om 16:41
  Permalink

  Ik ben er deze dag bij en wil graag deelnemen aan de BBQ!!! Het zou leuk zijn om wat leden van de eerste jaren terug te zien!!

  Beantwoorden
 • mei 18, 2019 om 19:31
  Permalink

  Als er BBQ is ben ik er uiteraard ook bij….en de bazaar niet te vergeten, en Schumacher en Suppen en Beachvolley en Ouwe deuren en Testen en Free Style en GPS ……

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *