Opleidingen bij WSB Helmond

Surflessen worden door de vereniging verzorgt op CWO 1,2 & 3 niveau, een erkende watersportopleiding in Nederland en Europa.

WINDSURF OPLEIDINGEN BIJ WSB HELMOND

Surflessen worden door de vereniging verzorgt op CWO 1,2 & 3 niveau, een erkende watersportopleiding in Nederland en Europa. Deze lessen vinden plaats aan de Berkendonk en zijn alleen voor leden, de CWO 1 lessen worden gegeven op de zaterdag ochtend (6 weken), CWO 2 op de zaterdag middag (9 weken), CWO 3 op zaterdag (14 weken). Tevens is de vereniging is op dit moment bezig om extra kader op te leiden tot WI 2 en WI 3 (Windsurf Instructeur niveau 1 en 2).

Door toetreding tot het Watersportverbond heeft de club vanaf 2009 een start gemaakt met het houden CWO 1 & 2 opleidingen. Vanaf 2011 gaan we onze opleidingen uitbreiden tot CWO 3 niveau. Het afgelopen jaar hebben wij veel vragen gekregen omtrent de CWO opleidingen en is hieronder te lezen over wat en hoe m.b.t. het CWO. Bij vragen kun je natuurlijk altijd terecht bij de commissie opleidingen. Door deze CWO lijn in te zetten hopen wij dat er na de CWO 3 een aantal leden tot CWO instructeur (WI) geschoold kunnen worden.

CWO 1

CWO 2
CWO 3

 

Meld je nu aan als lid en/of voor de CWO1  opleiding!

 

Meld je nu aan voor de CWO2 of CWO3  opleiding!