Formulier opgave nieuw lid WSB Helmond en CWO1

Naam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

email (verplicht)

Mobiele telefoon (verplicht)

Geboortedatum (verplicht)

Geboorteplaats (verplicht)

Bankrekeninghouder (verplicht)

Bankrekening (verplicht)

Ja ik ga akkoord met automatische incasso mbt contributie en indien van toepassing opleidingskosten en sleutelgeld*.

Ja, ik wil een wedstrijd licentie aanvragen.

Ja, ik ben beginner en wil mij opgeven voor een CWO 1 opleiding. Let op: minimum leeftijd is 10 jaar.

Ja, ik ben in het bezit van zwemdiploma's A en B.

Opmerkingen

Mocht je na 3 dagen niks gehoord hebben van de secretaris, stuur dan een mailtje met je verzoek tot aanmelding naar:
secretaris@windsurfingberkendonk.nl. We hebben namelijk helaas moeten constateren dat het soms voorkomt dat formulieren niet aankomen.

CONTRIBUTIE

De contributie bedraagt €52,10 per jaar voor het eerste lid op hetzelfde adres, zodra deze is betaald wordt u ingeschreven als lid en worden uw gegevens doorgestuurd naar het watersportverbod. Alle volgende leden op hetzelfde adres krijgen familiekorting. Zij betalen €42,05. Wenst u geen lid meer te zijn dan dient u zich schriftelijk of per email (secretaris@windsurfingberkendonk.nl) af te melden bij het secretariaat, voor 31 december.

OPLEIDINGSKOSTEN CWO1

De kosten voor deze cursus bedraagt €95,00 ( excl.contributie ), dit is inclusief lesboekje, gebruik van materialen en deelname aan de beachparty om het seizoen af te sluiten. Exclusief examengeld (Proeve van Bekwaamheid) €10,00. Opleidingskosten worden ingehouden dmv de incasso.

OPLEIDINGSKOSTEN CWO2

De kosten voor deze cursus bedraagt €135,00 ( excl.contributie ), dit is inclusief lesboekje, gebruik van materialen en deelname aan de beachparty om het seizoen af te sluiten. Exclusief examengeld (Proeve van Bekwaamheid) €10,00. Opleidingskosten worden ingehouden dmv de incasso.

OPLEIDINGSKOSTEN CWO3

De kosten voor deze cursus bedraagt €165,00 per seizoen ( excl.contributie ), dit is inclusief lesboek, en deelname aan de beachparty om het seizoen af te sluiten. Exclusief het diploma (€10,00),  opleidingskosten worden ingehouden dmv de incasso.