Formulier opgave CWO2 of CWO3

Naam (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

email (verplicht)

Mobiele telefoon (verplicht)

Ik wil mij opgeven voor een CWO 2 opleiding. Let op: minimum leeftijd is 10 jaar.

Ik wil mij opgeven voor een CWO 3 opleiding. Let op: Je dient in het bezit te zijn van eigen surfspullen

Ja, ik ben in het bezit van zwemdiploma's A en B.

Opmerkingen

Mocht je na 3 dagen niks gehoord hebben van de secretaris, stuur dan een mailtje met je verzoek tot aanmelding naar:
secretaris@windsurfingberkendonk.nl. We hebben namelijk helaas moeten constateren dat het soms voorkomt dat formulieren niet aankomen.

CONTRIBUTIE

De contributie bedraagt €52,10 per jaar voor het eerste lid op hetzelfde adres, zodra deze is betaald wordt u ingeschreven als lid en worden uw gegevens doorgestuurd naar het watersportverbod. Alle volgende leden op hetzelfde adres krijgen familiekorting. Zij betalen €42,05. Wenst u geen lid meer te zijn dan dient u zich schriftelijk of per email (secretaris@windsurfingberkendonk.nl) af te melden bij het secretariaat, voor 31 december.

OPLEIDINGSKOSTEN CWO1

De kosten voor deze cursus bedraagt €95,00 ( excl.contributie ), dit is inclusief lesboekje, gebruik van materialen en deelname aan de beachparty om het seizoen af te sluiten. Exclusief examengeld (Proeve van Bekwaamheid) €10,00. Opleidingskosten worden ingehouden dmv de incasso.

OPLEIDINGSKOSTEN CWO2

De kosten voor deze cursus bedraagt €135,00 ( excl.contributie ), dit is inclusief lesboekje, gebruik van materialen en deelname aan de beachparty om het seizoen af te sluiten. Exclusief examengeld (Proeve van Bekwaamheid) €10,00. Opleidingskosten worden ingehouden dmv de incasso.

OPLEIDINGSKOSTEN CWO3

De kosten voor deze cursus bedraagt €165,00 per seizoen ( excl.contributie ), dit is inclusief lesboek, en deelname aan de beachparty om het seizoen af te sluiten. Exclusief het diploma (€10,00),  opleidingskosten worden ingehouden dmv de incasso.