Windsurf Opstapdagen

WSB organiseert elk jaar opstapdagen en daar kun je je eerste windsurfmetertjes afleggen. Ga het gewoon eens proberen! De opstapdagen worden bekend gemaakt via de homepage, ons forum, de Facebook- en Instagram pagina van de vereniging.

Wil jij leren windsurfen?

Wil jij ook eens windsurfen? Dat kan! WSB organiseert elk jaar opstapdagen en daar kun je je eerste windsurfmetertjes afleggen. Ga het gewoon eens proberen! Maar wees gewaarschuwd, voor je het weet ben je verslaafd aan de gave windsurfsport! Wil jij dus leren windsurfen, kennis maken met de windsurfsport of met onze windsurfvereniging kom dan eens langs tijdens een van de opstapdagen. Tijdens zo’n dag is het mogelijk om een gratis proefles te krijgen. De opstapdagen worden bekend gemaakt via de homepage, ons forum, de Facebook- en Instagram pagina van de vereniging.

Maar wat houdt deze proefles nou in en ga je ook het water op? Tuurlijk ga je het water op want daar ligt de actie op de loer. Maar eerst krijg je voldoende informatie over de veiligheid op het water. Na deze theorie tot je genomen te hebben en op het droge wat geoefend te hebben met een van onze windsurfinstructeurs op een surfsimulator, hijsen wij je in een windsurfpak van onze vereniging en ga je het water op. Heb je op het water de eerste stappen, zoals de basishouding en vaarhouding, snel door en maak je al een paar meters dan wordt er vaak nog de eerste overstag geoefend.

Bovenstaand zijn de eerste stappen die ook tijdens een CWO 1 opleiding worden uitgevoerd. Heb je de smaak te pakken dan is het mogelijk om na deze gratis kennismaking je in te schrijven voor een CWO 1 opleiding. De afgelopen jaren hebben wij deze windsurf opleiding steeds vol gekregen met 16 cursisten, dus als je dit jaar wilt leren windsurfen zorg er dan voor dat je er vroeg bij bent. Inschrijven kan hier: https://www.windsurfingberkendonk.nl/?page_id=518