Trainingen voor niveau 2+ speciaal vanwege ons Jubileumjaar 2019, geef je op!

Op 12 januari is ons jubileumjaar op Berkendonk geopend. Het wordt een bijzonder jaar want dankzij de Jubileumcommissie worden er dit jaar voor onze leden vele extra activiteiten georganiseerd. Dit alles onder het motto: “Windsurfen Samen Beleven”.

Wat moet je doen? Stuur een mail naar opleidingen@windsurfingberkendonk.nl met je naam en het niveau waarop je insteekt. Je krijgt dan toegang tot de Googledrive van de vereniging. Voor jouw niveau, vind je hier documentatie en filmpjes met instructies en kun je een plan van aanpak invullen om jouw doelstelling te bereiken.

  • N2+, is voor leden met CWO 2 en met gebruikmaking van clubmateriaal, zij kunnen met club materiaal op grootwater zelfstandig varen met aanwijzingen tot 16 knopen.
  • De activiteiten zijn staan in de agenda en bestaan vooral uit het met elkaar gaan surfen tijdens de N2 trainingen en het zondagsurfen, evt. met persoonlijke doelstellingen a.d.h.v. je Plan van Aanpak.
  • Kosten N2+ €80,00 inclusief gebruik van clubmateriaal. Eventueel bijkomende kosten: De kosten van de activiteiten en de vervoerskosten, welke nader overeen te komen.

Wat wordt er tijdens de trainingsprogramma’s behandeld?

Bij N2+ willen we je van alles leren, om meer vertrouwd te raken met het clubmateriaal en de weersomstandigheden, met als doel je genoeg zelfvertrouwen te geven je om eigen materiaal aan te schaffen. Voor N2+ vinden er trainingen met een thema plaats op Berkendonk en op ‘grootwater’.

Praktijk

Op- en aftuigen, trimmen, veiligheid en omgeving, dragen van board en tuig, vaarhouding, zeilsturing, zeilstanden, overstag gaan, gijpen, opkruisen, wegsurfen en aankomen, trapeze varen, toepassen van reglementen, freestyle, planeren.

Theorie

Knopen en steken, surftermen, onderdelen, veiligheid en omgeving, reglementen, materiaal en onderhoud, krachten en gevolgen.

Wat je gaat leren ligt aan jezelf, hoe vaak sta je op het water, welke materialen heb je tot je beschikking, hoe staat het met je conditie, hoe leergierig ben je en wat is je motivatie. Wil je de datums van alle trainingen en lesavonden weten, kijk dan op de agenda op de website windsurfingberkendonk.nl.

Tot slot

Hou de Whatsapp en de website goed in de gaten voor alle trainingen. Mocht je over de trainingen toch nog vragen hebben, mail die dan ook naar opleidingen@windsurfingberkendonk.nl.

Dan rest mij nog te zeggen tot snel ziens, op het honk of op het water.

 

 

Sportieve groet,

Marcel Bol

Tot heden hebben zich opgegeven:

Cristel (contactpersoon)

Raymond

Sanne

Gerrie

N2+ trainingen 2019