Trainingen voor niveau 2 speciaal vanwege ons Jubileumjaar 2019, geef je op!

Op 12 januari is ons jubileumjaar op Berkendonk geopend. Het wordt een bijzonder jaar want dankzij de Jubileumcommissie worden er dit jaar voor onze leden vele extra activiteiten georganiseerd. Dit alles onder het motto: “Windsurfen Samen Beleven”.

Wat moet je doen? Stuur een mail naar opleidingen@windsurfingberkendonk.nl met je naam en het niveau waarop je insteekt. Je krijgt dan toegang tot de Googledrive van de vereniging.

Voor jouw niveau, vind je hier documentatie en filmpjes met instructies en kun je een plan van aanpak invullen om jouw doelstelling te bereiken.

  • N2, is voor leden met CWO 1 en met gebruikmaking van clubmateriaal, tijdens deze trainingen worden na de zomervakantie kennis gemaakt om op grootwater zelfstandig te varen met aanwijzingen tot 12 knopen.
  • De activiteiten staan in de agenda.
  • (N1) Oefenen kan na lesdag 3 natuurlijk ook tijdens het zondagsurfen.
  • Kosten N2 €80,00 inclusief gebruik van clubmateriaal. Eventueel bijkomende kosten: De kosten van de activiteiten en de vervoerskosten, welke nader overeen te komen.

Wat wordt er tijdens de trainingsprogramma’s behandeld?  PDF Trainingsprogramma

Voor N2 is het vooral belangrijk het leuk vinden op het water, met je plank uit de voeten te kunnen en te ontdekken wat een heerlijke sport het windsurfen is. Voor niveau N2 wordt vanaf 18 mei het vaste programma gedraaid overgenomen van de cursus CWO 2. Er vindt aan het einde van het seizoen een ‘Proeve van Bekwaamheid’ plaats waarbij het diploma wordt uitgereikt, indien het niveau voldoende is.

Praktijk

Op- en aftuigen, trimmen, veiligheid en omgeving, dragen van board en tuig, vaarhouding, zeilsturing, zeilstanden, overstag gaan, gijpen, opkruisen, wegsurfen en aankomen, trapeze varen, beachstart, toepassen van reglementen, kennismaken met wedstrijdsurfen, freestyle.

Theorie

Knopen en steken, surftermen, onderdelen, veiligheid en omgeving, reglementen, materiaal en onderhoud, krachten en gevolgen.

Wat je gaat leren ligt aan jezelf, hoe vaak sta je op het water, welke materialen heb je tot je beschikking, hoe staat het met je conditie, hoe leergierig ben je en wat is je motivatie. Wil je de datums van alle trainingen en lesavonden weten, kijk dan op de agenda.

Tot slot

Hou de Whatsapp en de website goed in de gaten voor alle trainingen. Mocht je over de trainingen toch nog vragen hebben, mail die dan ook naar opleidingen@windsurfingberkendonk.nl.

Dan rest mij nog te zeggen tot snel ziens, op het honk of op het water.

Sportieve groet,

Marcel Bol

Wie doen er mee:

Daan (contactpersoon)

Fabiola

Elise

Nathalie L.

Valerie

Johan

Mieke

Twan

Nathalie K.

Dick

Dylan

N2 trainingen 2019