Trainingen voor niveau 3 speciaal vanwege ons Jubileumjaar 2019, geef je op!

Op 12 januari is ons jubileumjaar op Berkendonk geopend. Het wordt een bijzonder jaar want dankzij de Jubileumcommissie worden er dit jaar voor onze leden vele extra activiteiten georganiseerd. Dit alles onder het motto: “Windsurfen Samen Beleven”.

Wat moet je doen? Stuur een mail naar opleidingen@windsurfingberkendonk.nl met je naam en het niveau waarop je insteekt. Je krijgt dan toegang tot de Googledrive van de vereniging.

Voor jouw niveau, vind je hier documentatie en filmpjes met instructies en kun je een plan van aanpak invullen om jouw doelstelling te bereiken.

  • N3, is voor leden met CWO 2 en eigen materiaal, zij kunnen met eigen materiaal op grootwater zelfstandig varen met aanwijzingen tot 20 knopen.
  • N3 vinden er trainingen plaats op een diversiteit van veilige spots onder begeleiding van een opleider.
  • De activiteiten zijn staan in de agenda en bestaan vooral uit het met elkaar gaan surfen, evt. met persoonlijke doelstellingen a.d.h.v. je Plan van Aanpak.
  • N3 gratis, indien gewenst ‘CWO Rookie Boek III’ á €17,50 (is tijdens de opening op 12 januari te bestellen) Eventueel bijkomende kosten: De kosten van de activiteiten en de vervoerskosten, welke nader overeen te komen.

Wat wordt er tijdens de trainingsprogramma’s behandeld? Alles wat je moet weten om met je eigen materiaal veilig, zeker en met zelfvertrouwen en plezier het water op te kunnen.

N3 vinden er trainingen met een thema plaats op Berkendonk en op ‘grootwater’. Ook worden en lesavonden georganiseerd waar belangrijke theorie wordt behandeld.

Praktijk

Op- en aftuigen, trimmen materiaal, veiligheid en omgeving, dragen van board en tuig, vaarhouding, zeil- en voetsturing, zeilstanden, overstag gaan, gijpen, opkruisen, wegsurfen en aankomen, trapeze varen, waterstart, planeren, voetbanden, toepassen van reglementen, wedstrijdvaren, freestyle.

Theorie

Lijnen, knopen en steken, surftermen, onderdelen, veiligheid en omgeving, reglementen, krachten en gevolgen, wedstrijdvaren.

Er komt een aparte clubavond over verschillende surfmaterialen, materiaal reparatie en onderhoud en over meteorologie.

Wat je gaat leren ligt aan jezelf, hoe vaak sta je op het water, welke materialen heb je tot je beschikking, hoe staat het met je conditie, hoe leergierig ben je en wat is je motivatie. Wil je de datums van alle trainingen en lesavonden weten, kijk dan op de agenda op de website windsurfingberkendonk.nl.

Tot slot

Hou de Whatsapp en de website goed in de gaten voor alle trainingen. Mocht je over de trainingen toch nog vragen hebben, mail die dan ook naar opleidingen@windsurfingberkendonk.nl.

Dan rest mij nog te zeggen tot snel ziens, op het honk of op het water.

Sportieve groet,

Marcel Bol

Tot heden hebben zich opgegeven:

Thure (contactpersoon)

Roxanne

Jack

Jacomijn

Jules

Jeroen de L.

Jisk

Marek

Victor

Paul

Harry

Eric M.

Kevin

Eymert

N3 trainingen 2019