Om 8.00 uur verzamelen we in de surfhut voor koffie met vlaai en rijden we rond 8.30 naar Düsseldorf voor de jaarlijkse watersporttentoonstelling.

Buiten het bekijken van nieuw materiaal worden hier ook overjarige spullen verkocht en is er altijd weer een hoop gezelligheid.

Er is ook een golfsurfbad en en wakeboard bad. Wil je dat eens proberen geef het op tijd aan want er je moet je opgeven en er is al snel een wachtlijst ! Je wordt dan wel nat dus een handdoek meenemen is vereist.

De kosten zijn voor eigen rekening (entree is €16,00 voor een e-ticket, wel eerst lid worden van de Boot club, anders is het iets meer).

De poort van de Messe gaat om 10.00 uur open. Behalve windsurfen zijn er hallen voor zeilboten, motorboten, duiken, waterskiën, kanoën etc. Dus eigenlijk alles wat met watersport te maken heeft. Je zult je tijd makkelijk kunnen vullen met alles wat er
te zien is.

Ga je mee? Meld je aan in dit topic of stuur een mailtje naar evenementen@windsurfingberkendonk.nl. Kun je deze dag niet mee maar heb je wel iets nodig laat dan ook even een berichtje achter, dan kunnen we kijken of er iets geregeld kan worden.

Geef ook aan of je vervoer ter beschikking kunt stellen. Let op: in Duitsland zijn winterbanden verplicht als het kouder is dan het vriespunt.

INFO: http://www.boot.de/

Voorgestelde auto indeling:

19 Januari – Clubuitje naar Boot

2 gedachten over “19 Januari – Clubuitje naar Boot

  • december 16, 2018 om 12:05
    Permalink

    Dit wordt onze jubileum Boot editie !

  • december 16, 2018 om 15:47
    Permalink

    gezellig

Reacties zijn gesloten.