Wil jij de volgende stap maken? Kies jij het ruimere sop? 2 kilometer planeren, maar ook:  gijpen, trapeze / voetband varen,  spelen met de elementen. Dan is deze cursus echt wat voor jou!

Dit is voor jou interessant als je net je CWO 2 diploma hebt gehaald of op dat vaarnivo zit of iets daarboven.

Het doel van deze lessen is om je over de drempel te helpen met je vaardigheidsniveau naar met name planeren in de trapeze en voetbanden varen. We zien namelijk best wel vaak dat er leden zijn die na de CWO 2 in het niveau blijven hangen, niet verder komen en het plezier in het windsurfen dreigen te verliezen.

Voor de duidelijkheid het wordt geen volledige CWO 3 opleiding. De nadruk zal liggen op planeren, trapeze varen, voetbanden varen, zeil en board beheersing, koersen varen in plané, beach- en water start en alles op zijn tijd en op jouw nivo afgestemd. Dit ga je doen op je eigen materiaal aangezien het clubmateriaal niet erg geschikt is om te leren planeren.

De lessen zullen plaatsvinden voornamelijk op groot water vanaf 15 knopen op plaatsen die veilig zijn en waar je kunt staan. Mocht blijken dat je tijdens de lessen snel vorderingen maakt en de ambitie hebt om toch je CWO 3 te gaan doen dan kunnen wij jou daarin begeleiden. De lesdata zijn hieronder te vinden en zijn opgenomen in de evenementen kalender. Op 9 maart vindt er nog een informatieavond plaats. Het maximale aantal deelnemers is 16.

Voor de praktijk lessen op groot water wordt i.v.m. de windverwachting en richting de plaats en exacte locatie op de vrijdag ervoor  bepaald. Vanaf 11.00 uur wordt er verwacht dat je op de plaats van bestemming bent en vaarklaar bent om de les te volgen. (opgetuigd en omgekleed inclusief schoentjes en drijfvest). Rond 12.30 uur wordt er gezamenlijk geluncht, hierna is het mogelijk om nog te oefenen of vrij te surfen. Rond 15.00 uur wordt de lesdag afgesloten.

Naast de praktijkdagen organiseren we een aantal les avonden aan de Berkendonk. Hier zullen we een stuk de theorie behandelen en doen we begeleidingsgesprekken. Het is belangrijk dat je ook deze avonden kan deelnemen. Thema’s kunnen worden aangepast aan de weersomstandigheden.

De kosten voor deze lessen bedragen €100,- Het CWO 3 lesmateriaal wordt digitaal aangeboden. Tijdens de informatie avond wordt er een WhatsApp groep aangemaakt voor de communicatie.

Heb jij interesse en wil je meedoen neem dan contact op met Sipke  of Marcel.

Woensdag

9 maart

Infoavond “Les gevorderden”

Marcel

 

Dinsdag

5 april

Lesavond materialen

Marcel

 

Zaterdag

9 april

Les gevorderden planeren

Marcel

John

Zaterdag

23 april

Les gevorderden trapeze varen

Marcel

Mark

Zaterdag

7 mei

Les gevorderden voetband varen

Marcel

Jasper

Dinsdag

10 mei

Lesavond gijpen en overstag

Marcel

 

Zaterdag

14 mei

Les herhaling / voortgangsgesprekken

Marcel

Sipke

Zondag

15 mei

Les herhaling / voortgangsgesprekken

Marcel

Sipke

Dinsdag

17 mei

Lesavond low wind freestyle

Marcel

 

Zaterdag

11 juni

Les gevorderden koersen

Marcel

Nick

Zaterdag

25 juni

Les gevorderden waterstart

Marcel

John

Zaterdag

9 juli

Les gevorderden gijpen

Marcel

Sipke

Wie hebben zich opgegeven:
Thure
Nathalie C
Iwan
Valerie
Kevin
Michael
Helga
Jeroen
Rijnoud
Lars
Jules
Jacomijn
Toon
Pietro
Anouk
Roxanne (onder voorbehoud)
Jack
Niels
Harry

Nathalie L (reserve)

WSB Lessen gevorderden 2022

Eén gedachte over “WSB Lessen gevorderden 2022

 • januari 15, 2022 om 17:16
  Permalink

  Graag zou ik me nog op willen geven voor de lessen voor gevorderden.
  Met vriendelijke groet
  Harry Kroon.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.