Formulier opgave lidmaatschap WSB Helmond

Alle invoervelden met een * zijn verplicht

Wil je gebruik maken van de Berkendonkse plas, kun je al windsurfen en wil je géén opleiding volgen, dan ben je verplicht lid worden van Windsurfing Berkendonk Helmond.

Dit is een vereiste vanuit de gemeente Helmond. Er geldt namelijk een vaarverbod op Berkendonk tenzij je lid bent van de surf- of zeilvereniging.
Als lid bedraagt de contributie €52,10 per jaar. Je krijgt dan 1x per jaar het clubblad en je kan je aanmelden voor de whatsappgroep ‘Windsurfmaatjes WSB’. Dit is een groepsapp van de vereniging waar je met andere leden in contact kan komen om bijvoorbeeld ervaringen te delen, vragen te stellen en op de hoogte te blijven van clubactiviteiten.


Alle volgende leden op hetzelfde adres krijgen familiekorting, zij betalen €42,05. Wens je geen lid meer te zijn dan kan je je schriftelijk, of per email voor 31 december bij het secretariaat af te melden.

Na betaling worden je gegevens doorgestuurd naar de Watersportbond en ben je daar ook ingeschreven. Het inschrijfnummer van de watersportbond kan gebruikt worden bij inschrijving voor surfwedstrijden.

Je kan een sleutel van de poort krijgen, meer informatie hierover krijg je bij inschrijving.

Download de welkomstbrief hier als pdf. Download de het privacybeleid / verklaring hier als pdf.