Zondagsurfen op Berkendonk

Het Zondagsurfen is met name bedoeld voor de cursisten van CWO1 en CWO2. Als je zelf nog geen surfmateriaal hebt kan je het hele surfseizoen, dat wat je geleerd hebt tijdens de lessen, oefenen op clubmateriaal tijdens het Zondagsurfen. Dit is gratis.

Tijdens het Zondagsurfen ben je zelf verantwoordelijk voor het gebruikte surfmateriaal. Dit betekent dat je zelf je set moet optuigen en nadien weer moet aftuigen en opruimen. De beheerder van die dag kan je hierbij helpen. Zo zijn er ook altijd ervaren surfers aanwezig om je eventueel te begeleiden. Verder is er een boot op het water om je bij te staan in geval van problemen. Uiteraard zijn alle leden met eigen materiaal ook van harte welkom om te komen surfen.

De datums van het Zondagsurfen zijn in de agenda op de website terug te vinden. Buiten deze dagen is het (in verband met de veiligheid) niet mogelijk om materiaal te lenen of huren.

Het Zondagsurfen is van 12.30 uur tot 16.00 uur. Wil je komen surfen dan moet je je eerst aanmelden via de WhatsApp groep  “WSB Zondagsurfen”. Heb je nog geen toegang tot de app, of heb je andere vragen over het Zondagsurfen, stuur dan een bericht met je naam en telefoonnummer naar zondagsurfen@windsurfingberkendonk.nl

Tijdens het Zondagsurfen is de Surfhut geopend en de thee en koffie op die dag zijn gratis. Wil je een keer komen kennis maken met de club en een beetje de sfeer proeven, dan is dit de ideale gelegenheid. Je bent van harte welkom.

 Team Zondagsurfen