Windsurflessen volgen in Zuidoost Brabant, dat kan natuurlijk bij Windsurfing Berkendonk Helmond. Surflessen worden door de vereniging verzorgt op CWO 1 & 2 niveau, een erkende watersportopleiding in Nederland en Europa.

Deze lessen vinden voor een groot gedeelte plaats op de Berkendonkse plas. Je moet lid zijn van de vereniging om aan de lessen te kunnen deelnemen. Tijdens de lessen krijg je les van een gediplomeerd instructeur, voor lesdagen kijk even op onze WSB Agenda 2019.

Wil jij lid worden en je opgeven voor een opleiding vul dan het digitale formulier in. In de informatiebrief over onze opleidingen is meer te lezen over de inhoud van de opleiding en deze is te downloaden als pdf

Het secretariaat neem dan contact met je op.

CWO 1

De opleiding wordt alleen gegeven aan leden (minimumleeftijd 10 jaar, maximaal 16 cursisten). Leden maken gebruik van clubmateriaal dit is inclusief wetsuite. Windsurfing Berkendonk Helmond heeft de beschikking over 22 moderne boards.

In 2019 geven we extra les en trainingen aan leden en hebben we geen instructeurscapaciteit om CWO1 aan te kunnen bieden.

CWO 2 

De opleiding wordt alleen gegeven aan leden (minimumleeftijd 11 jaar, maximaal 16
cursisten). Leden maken gebruik van clubmateriaal dit is inclusief wetsuite. Windsurfing Berkendonk Helmond heeft de beschikking over 22 moderne boards.

CWO 3

Voor deze opleiding word alleen nog de PvB afgenomen indien het vaarniveau voldoende is. Leden worden na de CWO 2 opleiding begeleid en krijgen advies in materiaal en leerbehoefte.