Beste WSB-ers,
De inschrijving voor het WSB surfweekend van 27, 28 en 29 september 2024 aan de Brouwersdam is geopend. De inschrijving sluit op 31 mei 2024 ivm het reserveren van de overnachtingsplekken.
Mocht je later willen besluiten of je meegaat, dan kun je de gok nemen of er nog plaatsen vrij zijn in de huisjes of zelf voor accommodatie zorgen.

De opzet van het weekend is als volgt:

  • 3 Dagen Windsurfen bij windsurfcentrum Brouwersdam (website: https://www.brouwersdam.nl/nl/active-lakeside/surf.html ) voor alle niveaus op een surfspot waar je veilig kunt surfen en met veel plekken waar je in het water kunt staan.
  • 2 Overnachtingen, inclusief ontbijtbuffet en toeristenbelasting voor ongeveer rond de 90 a 120 euro. Dit bedrag is afhankelijk van het uiteindelijke aantal deelnemers en indeling in de beachlodges of lakerooms. In week 35/36 worden alle betalingen geïnd.

Alle andere kosten (lunches, diners, snacks, drankjes etc.) zijn voor eigen rekening.
In de omgeving van de surfspot zijn diverse eetgelegenheden. De meesten nemen zelf drinken, lunch en snacks mee voor gedurende de dag.

  • Het inhoudelijke programma voor het weekend wordt t.z.t bekend gemaakt. Mocht je nog ideeën hebben of graag iets willen organiseren, laat het de evenementencommissie dan weten.
    Wat we wel al kunnen vertellen is dat er op zaterdag 28 september een Duotone testdag is waarop je allerlei zeilen kunt testen en uitproberen (meer info hierover vraag Marcel)

Tijdens het weekend is er veel mogelijkheid om surfervaringen en tips uit te wisselen en natuurlijk is het altijd gezellig met mede WSB-ers.
Op zaterdagavond om 19.00 uur hebben we 50 plaatsen gereserveerd in het restaurant van het surfcentrum. Aansluiten is vrijwillig en voor eigen kosten. Na het eten hebben we een eigen ruimte (Barefoot-ruimte) aangrenzend aan het restaurant beneden, om evt spelletjes te doen of een apres-surf te organiseren. Je mag hier je eigen snacks en drinken mee naartoe nemen.
Voor het surfweekend wordt via de mail de laatste informatie gedeeld en tijdens het weekend in de whatsapp-groep “windsurf maatjes WSB”. Zorg dat je daar in staat om niks te missen!

Aanmelden voor het surfweekend kan via e-mail naar evenementen@windsurfingberkendonk.nl met daarin de volgende informatie per deelnemer:

  • Voor- en achternaam:
  • Voorkeur voor overnachting: 2, 4 of 6 persoons beachlodge, 2 of 4 persoons lakeroom (details zijn te vinden op https://www.brouwersdam.nl/nl/stay.html )
    Als je bij iemand specifiek in een huisje of kamer wil, geef dat dan ook door. Houdt wel rekening met het aantal personen in het betreffende huisje of kamer. We proberen alle plekken te vullen.

Uiteraard kun je ook zelf verblijf regelen, wat doorgaans door ongeveer 20+ WSB-er’s wordt gedaan. Er zijn diverse kampeergelegenheden in de omgeving.
Behoor jij tot deze groep maar wil je wel met de groep ontbijten of dineren dan is dat natuurlijk mogelijk. Wel moet dit dan van te voren worden aangegeven bij de organisatie zodat het aantal eters en benodigde tafels kunnen worden gereserveerd.

Verdere inhoudelijke info mbt het weekendprogramma volgt 2 weken van te voren via de mail

Groetjes, het evenemententeam

27 / 28 / 29 September – Surfweekend Brouwersdam